O NAMA
La La Lila Estetic & Anti-Aging kozmetički salon predstavlja mirnu oazu na Novom Beogradu, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 146/1. Asortimanom i kvalitetom svojih usluga, Estetic & Anti-Aging kozmetički salon La La Lila svrstao se među najmodernije beogradske kozmetičke salone. Stručni tim salona čine doktori specijalisti plastične hirurgije, diplomirani fizioterapeuti, estetičari i kozmetičari, koji radeći sa aparatima najnovije generacije našim klijentima omogućavaju brze i trajne rezultate u procesu oblikovanja tela, mršavljenja i usporavanja starenja lica i tela. Stalna edukacija u oblastima estetske medicine, fizikalne medicine i kozmetologije, praćenje svih domaćih i svetskih trendova, kao i odabir najkvalitetnijih preparata za negu lica i tela rezultirali su velikim brojem zadovoljnih i vernih klijenata.
samoLw.png
La La Lila
Vizija

Naša vizija je da Vam pomognemo da zamislite da vreme može da stane, da vaša koža prestane da stari, da uz vedrinu i optimizam možete da vidite sebe u budućnosti,  jer najbolje godine tek dolaze. Želimo da to postane Vaša realnost. U takvoj realnosti mi ćemo Vam pomoći da ostvarite ono što ste uvek želeli kada je reč o nezi lica i tela, a Vaša lepota, negovan izgled i zadovoljstvo ostvarenim biće podstrek svima da slede Vaše korake.

Misija

Naša misija je potpuna posvećenost klijentu u pružanju vrhunskih tretmana za negu lica i tela, uz maksimalnu usmerenost ka svakom klijentu ponaosob. Želimo da pomognemo da  se osećate posebno u svakom pogledu i da zadovoljstvo našom uslugom traje. Trudimo se da u iskrenoj, srdačnoj i opuštenoj komunikaciji zajedno sa Vama dođemo do najboljeg rešenja koje će Vas zadovoljiti u svakom pogledu. Želimo da budete zadovoljni svojim zdravljem i izgledom, što će biti merilo Vašeg i našeg rada i uspeha.

Osnivač
Danijela Đakovac
Diplomirani ekonomista, kozmetičar
Mirjana Lovrenčić
Diplomirani kozmetičar
Dejana Vujaklija
Diplomirani kozmetičar
Dr Darko Milošeski
Specijalizant plastične hirurgije
Nikola Lučić
Viši fizioterapeut